06 30 694 30 34 dorog.tdm@gmail.com
Hosszas előkészítő munka után hétvégén végre útjára indult a Térségi Szerencsekerék, a Dorog és Térsége Turizmus Egyesület legújabb izgalmas programja.

Az ötletet az adta, hogy térségünk tele  van szebbnél-szebb helyszínnel, vidám programmal, érdekes szolgáltatóval, akiket/amiket gyakran még a saját településükön élők sem ismernek. Arra gondoltunk, milyen remek lenne ezeket a lehetőségeket megmutatni a településeken élők és az idelátogatók számára. Épp ezért összefogtunk a térségben található vállalkozókkal, szolgáltatókkal, rendezvényszervezőkkel, önkormányzatokkal és útjára indítottuk a Térségi Szerencsekerék programunkat.

Első alkalommal Piliscsévre látogattunk el, ahol április 21-én, szombaton a Piliscsévi Önkormányzat szemétszedési, faluszépítési akciót hirdetett. A munkában megfáradt önkéntesek pihenésképpen egy rövid kérdéssor kitöltése után már pörgethették is a kereket. A nyeremények között volt belépőjegy a péliföldszentkereszti Hintó- és kocsi kiállításra, nevezés a Csolnok Ringre, kóstolópohár a Kosbor Estékre, de még paplanernyőzési lehetőség is a csolnoki Mókus-hegyre Rell György felajánlásából.

Április 22-én, vasárnap Lábatlanon zajlott a Hódító Túrák idei első kirándulása. 11 óra körül már szép számmal érkeztek be a megfáradt túrázók, akik közül jó páran tehették próbára szerencséjüket. Volt, aki hűtőmágnessel, volt, aki képeslappal, míg mások ingyenes teniszoktással és uszodabelépővel lettek gazdagabbak.

Következő állomásunk a Nyerges 40/20/8 túrán lesz, április 28-án, szombaton. A túrát teljesítőket 11 órától várja kolléganőnk a regisztrációs sátorban.