06 30 694 30 34 dorog.tdm@gmail.com
Pályázat turisztikai szolgáltatás-fejlesztés megvalósítására Nyergesújfalun

A Dorog és Térsége Turizmus Egyesület – Nyergesújfalu Város Önkormányzatával együttműködésben pályázatot ír ki Nyergesújfalu Városában működő turisztikai szolgáltatók részére, termékfejlesztési elképzelések megvalósítása érdekében.

Előzmények

Mint az ismert, a 2020-2021-es években a szűkebb térségben 4 látogatóközpont nyitja meg kapuit, köztük a nyergesújfalui Crumerum Látogatóközpont. A turisztikai fejlesztések megvalósítása, újdonsága olyan látogatókat is vonz majd desztinációnkba, akik messzebbről érkezve nem csupán a kiállítás idejére szeretnék lefoglalni magukat és családjukat, baráti társaságukat, hanem tartalmas és élménydús programokkal kívánják a nap/hétvége hátralévő részét is eltölteni. Mindezek érdekében célunk az, hogy Nyergesújfalu vonzó célpont legyen számukra, azaz olyan szolgáltatási palettával rendelkezzünk, melyet áttekintve 1 napos desztinációs ígérettel várjuk az ide látogatókat.

Célunk

A pályázat kiírásával olyan, Nyergesújfalu városában működő és székhellyel rendelkező ÉS/VAGY Nyergesújfalu területén szolgáltatást nyújtó vállalkozásokat / civil szervezeteket / intézményeket / egyéni vállalkozókat kívánunk támogatni, akik minőségi szolgáltatásuk révén alkalmasak lehetnek Nyergesújfalu imázsának építésére és hozzájárulnak a térség turisztikai desztinációvá válásához.

 

 

Elvárásunk

A 2019-es évben legalább két alkalommal valósítson meg garantált programot szolgáltatásával, az alábbi témakörök egyikében:

 • aktív turizmus (biciklitúra, tematikus túra, kenu-kajak-sárkányhajó, lovaglás stb.)
 • kulturális turizmus (koncert, piknik, kulturális túra összeállítása, városismereti kalandjáték, stb.)
 • gasztronómia (borkóstolás, helyi termék előállítás, ételkészítés stb.)

A garantált program fogalma: a meghirdetett programot a résztvevők számától, időjárástól függetlenül megszervezik, lebonyolítják az előre jelzett időpontban. A pályázati dokumentációban kérnénk két olyan dátumot megjelölni, amikor az említett módon megvalósul az adott program. Kérjük arra is térjen ki, milyen feltételekkel lehet optimálisan megszervezni az eseményt: külön említve a célcsoportot és a maximális létszámot. Az eszközök biztosítása minden esetben a vállalkozó feladata, a megpályázatott összeget ezek beszerzésére is fel lehet használni, abban az esetben, amennyiben a két garantált programhoz ezeket a vállalkozó felhasználja.

A pályázók köre nincs meghatározva, lehet gazdasági társaság, civil szervezet, egyéni vállalkozó, valamint költségvetési szerv is, stb., de feltétel a számlaképesség!

Feltételeink

 • Minőségi program kínálata, a mai kor elvárásainak megfelelő színvonalú szervezés és lebonyolítás
 • A program marketingtervét egyeztetni szükséges a Dorog és Térsége Turisztikai Egyesülettel, és annak megfelelően kell eljárni
 • Számlaképesség
 • A programon való részvételért lehet díjat kérni, ám az legyen kedvezményes mértékű

Pályázati költségvetés, a nyertes kiválasztása

Jelen pályázat keretében összesen bruttó 210.000 Ft áll rendelkezésre, melyet a három szakmailag legjobban alátámasztott pályázat írói között oszt szét a bizottság. A bírálat főbb szempontjai:

 • szolgáltatás minősége, összetettsége
 • költséghatékony megvalósítás
 • marketingterv részletezettsége

A támogatást vissza nem térítendő támogatásként nyújtja az Egyesület a nyertes pályázók részére. A nyertest 3 fős bizottság választja ki, melynek tagjai:

 • Mihelik Magdolna – Nyergesújfalu Város Polgármestere
 • Szekér Zoltán – Dorog és Térsége Turizmus Egyesület elnöke
 • Horváth Viktória – Magyar TDM Szövetség titkára, turisztikai szakértő

 

Pályázati dokumentáció

A pályázathoz kötelezően csatolandó mellékletek:

 • Pályázati jelentkezési lap aláírva, bescannelve, mely két részből áll:
  • Pályázó adatai
  • Szakmai Adatlap

Pályázati határidő és jelentkezési cím

 1. július 26. 16.00 óra. A pályázati anyagot kérjük elektronikusan, PDF formátumban a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és csatolásával a turizmus.dorog@gmail.com címre megküldeni szíveskedjenek! Szakmai segítségnyújtás a horvathviktoria@gmail.com e-mail címen, vagy a 06/30-7736-536-os telefonszámon, Horváth Viktóriától kérhető. A pályázat elbírálási határideje: 2019. július 15. 

Önt keressük tehát, amennyiben….

– már van szolgáltatása, de még nincs szélesebb körben meghirdetve

– szeretne piacra lépni, de még nem tette meg az első lépést ennek érdekében

– már megvan a szolgáltatása, de azt szeretné tovább bővíteni, és az évi két alkalommal nagyobb hírverést szerezni.

JELENTKEZZEN 2019. JÚLIUS 31-IG a turizmus.dorog@gmail.com e-mail címen!