06 30 694 30 34 dorog.tdm@gmail.com

Tanultál fotózni, de még érzed a hiányosságaidat? Autodidakta módon sajátítottad el a fotózás tudományát, de szeretnél ennél professzionálisabb szinten is fényképet készíteni? Jó vagy tájfotózásban, de szeretnéd a rendezvényeken is kamatoztatni tudásodat? 

Itt a lehetőség, élj vele!

A Dorog és Térsége Turizmus Egyesület két alkalmas workshopot indít, 2019. október 26-án 09.00 órakor, kifejezetten a rendezvényfotózásra fókuszálva, hobby-, és amatőrfotósok részére! A Tücsök György fotós (Innomotion Studio) által jegyzett program tartalmazza mindazt az elméleti képzést és gyakorlati oktatást, ami hozzásegít Téged professzionális fényképek elkészítéséhez. 

A program leírása

A képzés elméleti napján megtanuljuk megfelelően használni a fényképezőgépeket. Ez azt jelenti, hogy átnézzük a különböző típusú gépek működési elveit és megtanuljuk a kültéri fotózáshoz megfelelően beállítani őket. Szót fogunk ejteni az objektívekről is, ezen belül a különböző típusokra és a fényerejükre fogunk kitérni, így könnyebbé téve a választást, hogyha esetleg valaki fejleszteni szeretné a felszerelését a későbbiekben. A kompozíció témáját is érinteni fogjuk és lerombolunk néhány ezzel kapcsolatos tévhitet, amik sajnos nagyon sok jó képet szoktak elrontani. Mindezt, hogy könnyebb legyen megérteni, sok kivetített képpel tesszük majd érdekesebbé. Mindezek után az utómunka veszi át a főszerepet, ami éppen annyira lényeges, mint maga a fotózás. Bemutatjuk a professzionális és a legegyszerűbb módját is, egészen a fotók kiválogatásától az elkészült képek digitális formában történő elküldéséig. A nap végén pedig természetesen igyekszünk válaszolni minden felmerülő kérdésre.

Az oktatás másik napján egy rendezvényre látogatunk el (a dátumot az elméleti napon, együtt határozzuk meg) együtt és az előzőleg tanultak alapján próbáljuk megörökíteni az eseményt. Legelőször praktikus tanácsokat fogunk adni, például, hogy milyen fényviszonyok között érdemes elkezdeni a fotózást és milyen jellegű képekkel lehet a legjobban megragadni a hangulatot. Ezt követően belevetjük magunkat a rendezvénybe. Az elkészült fotókat a résztvevők otthon feldolgozzák és elvégzik rajtuk a szükséges utómunkákat, majd elküldik a fotósnak, aki pedig mindenkinek véleményezni fogja a munkáját. 

Részvétel*

Részvételi díj: br. 35.000 Ft/fő/workshop, melyről a Dorog és Térsége Turizmus Egyesület állítja ki a számlát. A díj tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatáson való részvételt, valamint a Tücsök Györggyel történő konzultációs és tanácsadást a program időtartama alatt. 

A RÉSZVÉTEL NYERGESÚJFALUI LAKOSOK RÉSZÉRE KEDVEZMÉNYESEN VEHETŐ IGÉNYBE, melynek díja: 3.500 FT/FŐ

*A program nem minősül hivatalos oktatásnak, nem ad bizonyítványt, vagy tanúsítvány, de ad a gyakorlatban hasznosítható tudást, kérjük, jelentkezésedet ennek tükrében tedd meg!

**A program minimum 3 fő jelentkezése esetén indul, és csoportonként maximum 5 fővel tudunk foglalkozni! Tesszük ezt annak érdekében, hogy 1-1 résztvevőre minél több minőségi idő jusson. 

Oktatás helyszíne:

10’s mozi – Nyergesújfalu, Kossuth Lajos u. 26. 

Bővebb információ:

Tücsök György – gytucsok@gmail.com – 06/70-421-9242

Instagram: @gytucsok 

Facebook: https://www.facebook.com/InnomotionStudio/

Jelentkezés:

  1. október 20-ig, a turizmus.dorog@gmail.com e-mail címen. Fizetés: átutalással, a jóváhagyó e-mailt követően történik, 2019. október 22-ig.